Opentext | Gupta – Services

IT-specialisten met Gupta/Centura/SQLWindows/Team developer kennis zijn moeilijk te vinden en nog moeilijker is het deze specialisten aan uw bedrijf te binden. Dus is het logisch dat u zich afvraagt hoe u zorgt voor continuïteit en behoud van uw bedrijfskritische applicatie(s), zeker nu het verandertempo in de IT steeds hoger wordt. Dan is er nog de kwestie van tijd en aandacht: applicatiebeheer is essentieel voor uw organisatie, maar het is misschien niet uw core business.

Daarom kiezen veel bedrijven voor uitbesteden. Het outsourcen van uw applicatiebeheer is een kwestie van vertrouwen. U wilt continuïteit, lagere kosten, goede service en een partij die uw vertrouwen waard is. Het gaat tenslotte om het functioneren van uw organisatie. Wilt u liever uw eigen specialisten in huis hebben? XLS Global biedt hoogwaardige trainingen om uw medewerkers op te leiden tot volwaardige specialisten.

XLS Global levert kwalitatief hoogwaardige trainingen. Onze gecertificeerde en ervaren docenten beschikken over de meest recente productkennis.
XLS Global verzorgt als enige in Nederland, België en Luxemburg gecertificeerde Gupta product trainingen. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.
Wij verzorgen doorlopend cursussen, waardoor wij flexibel zijn in het bepalen van de cursusdata. Deze worden in overleg met de klant vastgesteld. Doorgaans worden de trainingen verzorgd in ons kantoor in Breukelen, maar het is ook mogelijk om een training op locatie te verzorgen.
De inhoud, voor wie bestemd en benodigde voorkennis voor een training ontvangt u op verzoek.

Heeft u tijdelijk of voor langere tijd een IT-expert nodig met opentext | Gupta kennis? Bijvoorbeeld bij nieuwe projecten of bij ziekte van (een van) uw medewerkers. Of wanneer u de kennis, de mensen of financiële middelen niet in huis heeft om een automatiseringsproject uit te voeren. Informeer dan naar de mogelijkheden die XLS Global u kan bieden.
XLS Global voorziet zowel in fulltime detachering als in flexibele vormen van detachering van bijvoorbeeld een vaste dag per week, met een vaste medewerker die uw specifieke bedrijfssituatie goed kent. Ad-hoc consultancy bijvoorbeeld wanneer u tegen problemen aanloopt tijdens een upgrade van de ontwikkelomgeving, behoort ook tot de mogelijkheden.
Steeds meer bedrijven maken gebruik van de mogelijkheid die wij hen bieden om hooggekwalificeerde IT-professionals in te huren. Of het nu gaat om analyse, ontwikkeling, beheer of support: de door XLS Global ingezette medewerkers ondersteunen u in elke fase van het traject. Professioneel en betrokken, vanaf de analyse tot en met de implementatie.

XLS Global beschikt over brede ervaring op het gebied van applicatie outsourcing. U bent verzekerd van de continuïteit van uw applicatie(s) wanneer u XLS Global uw applicatie(beheer) toevertrouwt. Onze medewerkers kennen alle aspecten die een rol spelen bij het onderhoud en beheer van applicaties. Of u nu wel of niet gebruik maakt van procesmodellen zoals: PRINCE2, ASL2, BiSL, ITIL of TMap NEXT voor onze gecertificeerde medewerkers kennen deze procesmodellen in ieder geval geen geheimen meer!
Beheer op maat
Succesvol outsourcen kan alleen als de gekozen beheervorm perfect aansluit op uw situatie en wensen. De gestructureerde aanpak van XLS Global vormt de basis om beheer op maat te realiseren.

Opentext | Gupta – Producten

Opentext is een software bedrijf met oplossingen voor applicatie ontwikkeling, migratie en het archiveren van gegevens. Al meer dan 30 jaar helpen de Opentext producten onze klanten om eenvoudiger en sneller Client server, Web, .NET en Mobile applicaties te maken.
Onderstaande Opentext producten en daarbij behorende diensten bieden wij aan voor bedrijven uit de BeNeLux. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

OpenText Gupta Team Developer is een ontwikkelomgeving waarmee op een snelle en efficiënte manier .NET en Win32 applicaties gemaakt kunnen worden. Source code kan gebruikt worden voor het maken van zowel een .NET WPF desktop applicatie als een .NET WPF browser applicatie, zonder dat de code gewijzigd hoeft te worden.

Of het nu gaat om .NET WPF desktop, .NET WPF browser, Web services of Win32 applicaties, met Team Developer ontwikkelt u 40% sneller dan met vergelijkbare ontwikkelomgevingen.

OpenText Gupta TD Mobile is een ontwikkelomgeving waarmee platform onafhankelijke HTML5 applicaties/apps heel eenvoudig en snel gebouwd kunnen worden. Het ontwikkelen van web applicaties is uitermate eenvoudig. Een ontwikkelaar hoeft weinig tot geen kennis te hebben van HTML5, CSS, JavaScript, etc. De applicaties draaien in alle webbrowsers die HTML5 ondersteunen en maken gebruik van JavaScript (jQuery Mobile) aan de client kant. Het server gedeelte van de applicatie, de business logica en de toegang tot databases draaien als web services (JSON) op Microsoft IIS.
De applicaties werken daardoor op vrijwel elk systeem, zoals Android telefoons, tablets, Apple iOS (iPad en iPhone) en Windows gebaseerde systemen (smartphone, desktop, laptops en tablets).

Al met al is TD Mobile een zeer interessant product om snel en eenvoudig web-based apps te kunnen ontwikkelen. TD Mobile is zeker niet alleen bedoeld voor bestaande Team Developer ontwikkelaars, maar ook voor nieuwe klanten.

OpenText Gupta SQLBase is een standaard geïntegreerde, 0/administratieve SQL database. OpenText Gupta SQLBase is ideaal voor `rich client’ applicaties en DBA-less omgevingen. Met SQLBase, kunnen bedrijven hun database makkelijk onderhouden. Het heeft een kleine footprint en is daardoor uitermate geschikt om als embedded database te gebruiken in combinatie met ontwikkelomgevingen zoals Visual Studio, Eclipse Java, Delphi en PHP.

OpenText Gupta SQLBase is goede keuze voor Global 2000 bedrijven, ISV’s en eindgebruikers.

OpenText Gupta Report Builder is een rapportage- en analyse toepassing om op een snelle en makkelijke manier rapporten en ad-hoc queries te maken. OpenText Gupta Report Builder kan volledig geïntegreerd worden in uw applicatie, maar het is ook mogelijk om het als stand alone rapportage oplossing te gebruiken.