XLS Global heeft meerdere producten zelf ontwikkeld. Deze producten zijn zowel op de zakelijke- als consumentenmarkt gericht. Voor de ontwikkeling van nieuwe producten wordt Ruby on Rails gebruikt.

XLS Vendorrating

XLS VendorRating meet en beoordeelt de prestaties van uw leveranciers. Dit gebeurt op basis van door u vooraf gestelde criteria. XLS VendorRating is ontwikkeld op basis van Europees onderzoek naar toonaangevende methodes op het gebied van IT en inkoopmanagement. Lees meer.

XLS SQLHost

XLS SQLHost is een softwareproduct voor IBM Mainframe computers. Deze connectivity software tool verbindt PC gebruikers tegelijkertijd met IBM DB2 en CICS databases op Mainframe computers. XLS SQLHost integreert de cliƫnt/server infrastructuur direct met Mainframe data. Lees meer.

XLS Bluebill

XLS Bluebill brengt snel en gemakkelijk uw huishoudboekje op orde. U krijgt direct inzicht in uw uitgaven door transacties van verschillende banken te importeren die vervolgens automatisch worden gerubriceerd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uitgaven van tevoren in te plannen. Lees meer.