Producten

Opentext is een software bedrijf met oplossingen voor applicatie ontwikkeling, migratie en het archiveren van gegevens. Al meer dan 30 jaar helpen de Opentext producten onze klanten om eenvoudiger en sneller Client server, Web, .NET en Mobile applicaties te maken.
Onderstaande Opentext producten en daarbij behorende diensten bieden wij aan voor bedrijven uit de BeNeLux. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

OpenText Gupta Team Developer

OpenText Gupta Team Developer is een ontwikkelomgeving waarmee op een snelle en efficiënte manier .NET en Win32 applicaties gemaakt kunnen worden. Source code kan gebruikt worden voor het maken van zowel een .NET WPF desktop applicatie als een .NET WPF browser applicatie, zonder dat de code gewijzigd hoeft te worden.

Of het nu gaat om .NET WPF desktop, .NET WPF browser, Web services of Win32 applicaties, met Team Developer ontwikkelt u 40% sneller dan met vergelijkbare ontwikkelomgevingen.

OpenText Gupta TD Mobile

OpenText Gupta TD Mobile is een ontwikkelomgeving waarmee platform onafhankelijke HTML5 applicaties/apps heel eenvoudig en snel gebouwd kunnen worden. Het ontwikkelen van web applicaties is uitermate eenvoudig. Een ontwikkelaar hoeft weinig tot geen kennis te hebben van HTML5, CSS, JavaScript, etc. De applicaties draaien in alle webbrowsers die HTML5 ondersteunen en maken gebruik van JavaScript (jQuery Mobile) aan de client kant. Het server gedeelte van de applicatie, de business logica en de toegang tot databases draaien als web services (JSON) op Microsoft IIS.
De applicaties werken daardoor op vrijwel elk systeem, zoals Android telefoons, tablets, Apple iOS (iPad en iPhone) en Windows gebaseerde systemen (smartphone, desktop, laptops en tablets).

Al met al is TD Mobile een zeer interessant product om snel en eenvoudig web-based apps te kunnen ontwikkelen. TD Mobile is zeker niet alleen bedoeld voor bestaande Team Developer ontwikkelaars, maar ook voor nieuwe klanten.

OpenText Gupta SQLBase

OpenText Gupta SQLBase is een standaard geïntegreerde, 0/administratieve SQL database. OpenText Gupta SQLBase is ideaal voor `rich client’ applicaties en DBA-less omgevingen. Met SQLBase, kunnen bedrijven hun database makkelijk onderhouden. Het heeft een kleine footprint en is daardoor uitermate geschikt om als embedded database te gebruiken in combinatie met ontwikkelomgevingen zoals Visual Studio, Eclipse Java, Delphi en PHP.

OpenText Gupta SQLBase is goede keuze voor Global 2000 bedrijven, ISV’s en eindgebruikers.

OpenText Gupta Report Builder

OpenText Gupta Report Builder is een rapportage- en analyse toepassing om op een snelle en makkelijke manier rapporten en ad-hoc queries te maken. OpenText Gupta Report Builder kan volledig geïntegreerd worden in uw applicatie, maar het is ook mogelijk om het als stand alone rapportage oplossing te gebruiken.