Opentext | Gupta – Services

IT-specialisten met Gupta/Centura/SQLWindows/Team developer kennis zijn moeilijk te vinden en nog moeilijker is het deze specialisten aan uw bedrijf te binden. Dus is het logisch dat u zich afvraagt hoe u zorgt voor continuïteit en behoud van uw bedrijfskritische applicatie(s), zeker nu het verandertempo in de IT steeds hoger wordt. Dan is er nog de kwestie van tijd en aandacht: applicatiebeheer is essentieel voor uw organisatie, maar het is misschien niet uw core business.

Daarom kiezen veel bedrijven voor uitbesteden. Het outsourcen van uw applicatiebeheer is een kwestie van vertrouwen. U wilt continuïteit, lagere kosten, goede service en een partij die uw vertrouwen waard is. Het gaat tenslotte om het functioneren van uw organisatie. Wilt u liever uw eigen specialisten in huis hebben? XLS Global biedt hoogwaardige trainingen om uw medewerkers op te leiden tot volwaardige specialisten.

Opentext | Gupta – Producten

Opentext is een software bedrijf met oplossingen voor applicatie ontwikkeling, migratie en het archiveren van gegevens. Al meer dan 30 jaar helpen de Opentext producten onze klanten om eenvoudiger en sneller Client server, Web, .NET en Mobile applicaties te maken.
Onderstaande Opentext producten en daarbij behorende diensten bieden wij aan voor bedrijven uit de BeNeLux. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.