XLS Cyber

Organisatie van de toekomst

De continuiteit en innovatiekracht van iedere organisatie is afhankelijk van een betrouwbaar en veilig informatie- en technologiegebruik. Met name in de vitale processen geholpen door een digitale infrastructuur en data platforms.

AVG, thuiswerken, sociale media en groeiend dataverkeer vergroten de digitale kwetsbaarheid van een organisatie. Cybercrime ligt op de loer en vormt een potentieel gevaar.

Cybersecurity kan cruciaal zijn in het beheer, versterken van de weerbaarheid en beperken van de risico’s in een organisatie.

XLSCyber biedt organisaties ondersteuning in het op een hoger plan brengen van Cybersecurity. Middels meting van de huidige situatie, doen van aanbevelingen en het implementeren van maatwerk oplossingen.

Zorg dat Cyberveiligheid op orde is

Cybersecurity en Datasecurity zijn belangrijke thema’s voor (middel)grote bedrijven, multinationals en publieke organisaties als zorginstellingen, woningcorporaties, overheden en gemeentes. Geen enkel cyberincident is volledig te voorkomen, iedere organisatie vormt een mogelijk doelwit. Snel opeenvolgende technologische vernieuwingen, industriële systemen (Industrial Control Systems) die altijd verbonden zijn met het internet en introductie van het Internet of Things (IoT) maken organisaties extra kwetsbaar.

Naast de directe gevolgen van een cyberincident, zoals financiële schade en stilgevallen productie, heeft een cyberincident veelal ook indirecte gevolgen, waaronder mogelijk beschadigde reputatie en klantrelaties.

Ook in het kader van privacywetgeving en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is Cybersecurity belangrijk. De maatschappij, maar ook uw klanten, leveranciers en eigen personeel vertrouwen erop dat u (hun) persoonsgegevens zorgvuldig beheert. Adequate beveiliging van gegevens, zowel fysiek als digitaal, is een belangrijk onderdeel van uw beveiligingsplicht. Een gezonde Cybersecurity en Datasecurity kan u hierbij helpen en draagt bij aan uw compliance met de AVG.

Belangrijk is de vraag:

“Hoe weerbaar is uw organisatie bij een cyberaanval?
Bent u in staat een aanval snel te herkennen en de impact beperkt te houden?”

 

XLSCyber en inzicht in uw Cybersecurity

XLSCyber helpt u inzicht te verkrijgen in de mate waarin uw organisatie weerbaar is bij cyberincidenten, bijvoorbeeld door het uitvoeren van een health check, analyse naar de huidige kwetsbaarheden en risico’s of een hackingtest. We laten u zien welke cyberdreigingen voor u relevant zijn. We stellen samen met u het risicoprofiel van uw organisatie op, zodat u weet waar u op dit moment het meest kwetsbaar bent. We vertellen u welke maatregelen nodig zijn om de specifieke risico’s voor uw organisatie het hoofd te bieden. Daarbij kiezen wij altijd voor de meest pragmatische oplossing die goed bij uw organisatie past. Indien gewenst, helpen we u ook bij het implementeren van deze maatregelen.

XLSCyber kan u helpen

XLSCyber kan u helpen een duidelijk en helder inzicht te verkrijgen in de status en kwetsbaarheid van uw informatiehuishouding met betrekking tot uw beveiliging. Ons cyberteam bestaat uit ervaren hoogopgeleide en gecertificeerde experts uit binnen- en buitenland, op het gebied van ICT, data, cloud, privacy en Cyber.

Wij stellen ons cyberteam altijd zo optimaal mogelijk samen om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en ondersteunen. Wij bieden een allesomvattend portfolio aan diensten, waaronder:

  • Health check;
  • Cybersecurity risico analyses;
  • Datasecurity risico aalyses;
  • Security awareness campagnes;
  • Hacking-testen (zoals penetratietesten en kwetsbaarheden scans);
  • Security (ICT) monitoring (zoals Intrusion Detection).