Services

IT-specialisten met Gupta/Centura/SQLWindows/Team developer kennis zijn moeilijk te vinden en nog moeilijker is het deze specialisten aan uw bedrijf te binden. Dus is het logisch dat u zich afvraagt hoe u zorgt voor continuïteit en behoud van uw bedrijfskritische applicatie(s), zeker nu het verandertempo in de IT steeds hoger wordt. Dan is er nog de kwestie van tijd en aandacht: applicatiebeheer is essentieel voor uw organisatie, maar het is misschien niet uw core business.

Daarom kiezen veel bedrijven voor uitbesteden. Het outsourcen van uw applicatiebeheer is een kwestie van vertrouwen. U wilt continuïteit, lagere kosten, goede service en een partij die uw vertrouwen waard is. Het gaat tenslotte om het functioneren van uw organisatie. Wilt u liever uw eigen specialisten in huis hebben? XLS Global biedt hoogwaardige trainingen om uw medewerkers op te leiden tot volwaardige specialisten.

Training

XLS Global levert kwalitatief hoogwaardige trainingen. Onze gecertificeerde en ervaren docenten beschikken over de meest recente productkennis.

XLS Global verzorgt als enige in Nederland, België en Luxemburg gecertificeerde Gupta product trainingen. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Wij verzorgen doorlopend cursussen, waardoor wij flexibel zijn in het bepalen van de cursusdata. Deze worden in overleg met de klant vastgesteld. Doorgaans worden de trainingen verzorgd in ons kantoor in Breukelen, maar het is ook mogelijk om een training op locatie te verzorgen.

De inhoud, voor wie bestemd en benodigde voorkennis voor een training ontvangt u op verzoek.

Detachering & consultancy

Heeft u tijdelijk of voor langere tijd een IT-expert nodig met opentext | Gupta kennis? Bijvoorbeeld bij nieuwe projecten of bij ziekte van (een van) uw medewerkers. Of wanneer u de kennis, de mensen of financiële middelen niet in huis heeft om een automatiseringsproject uit te voeren. Informeer dan naar de mogelijkheden die XLS Global u kan bieden.

XLS Global voorziet zowel in fulltime detachering als in flexibele vormen van detachering van bijvoorbeeld een vaste dag per week, met een vaste medewerker die uw specifieke bedrijfssituatie goed kent. Ad-hoc consultancy bijvoorbeeld wanneer u tegen problemen aanloopt tijdens een upgrade van de ontwikkelomgeving, behoort ook tot de mogelijkheden.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de mogelijkheid die wij hen bieden om hooggekwalificeerde IT-professionals in te huren. Of het nu gaat om analyse, ontwikkeling, beheer of support: de door XLS Global ingezette medewerkers ondersteunen u in elke fase van het traject. Professioneel en betrokken, vanaf de analyse tot en met de implementatie.

Outsourcing & onderhoud

XLS Global beschikt over brede ervaring op het gebied van applicatie outsourcing. U bent verzekerd van de continuïteit van uw applicatie(s) wanneer u XLS Global uw applicatie(beheer) toevertrouwt. Onze medewerkers kennen alle aspecten die een rol spelen bij het onderhoud en beheer van applicaties. Of u nu wel of niet gebruik maakt van procesmodellen zoals: PRINCE2, ASL2, BiSL, ITIL of TMap NEXT voor onze gecertificeerde medewerkers kennen deze procesmodellen in ieder geval geen geheimen meer!

Beheer op maat

Succesvol outsourcen kan alleen als de gekozen beheervorm perfect aansluit op uw situatie en wensen. De gestructureerde aanpak van XLS Global vormt de basis om beheer op maat te realiseren.