Tegen een koekje bij de koffie zegt niemand nee. Maar het biscuitje wat je vervolgens krijgt valt meestal tegen. Bij XLS Global geloven wij niet in droge biscuits, wij serveren onze koffie het liefst met gebak. Want waarom zou je voor minder gaan als je ook het beste kunt geven?!

Met deze mentaliteit richten wij ons al 15 jaar op software en weboplossingen. Onze expertise ligt voornamelijk bij consultancy en detachering in Opentext | Gupta en Ruby on Rails. Daarnaast hebben wij enkele unieke eigen producten ontwikkeld.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe applicatie, het geven van support op onze producten, het bieden van consultancy of het verzorgen van een training, wij lopen net dat stapje harder voor de klant. Wij investeren veel om klanten van de mooiste en meest hoogwaardige software te voorzien. En werken waar nodig is samen met andere IT-bedrijven in de Benelux, Duitsland en de Verenigde Staten. Wij zijn een Global Business Partner van IBM. Uiteraard investeren wij ook veel in onszelf. Zo zorgen wij dat de kennis van onze software professionals altijd up-to-date is.

Bij XLS Global gaan wij altijd voor het beste. We never settle for less.

Wilt u informatie, nadere uitleg of een afspraak maken? Wij nodigen u graag uit voor koffie….met een gebakje!

Neem contact met ons op
ADRES
De Corridor 14, 3621 ZB Breukelen
Telefoon
+31 (0) 346 262 306
MAIL
info@xlsglobal.com