XLS SQLHost is een softwareproduct voor IBM Mainframe computers. Deze connectivity software tool verbindt PC gebruikers tegelijkertijd met IBM DB2 en CICS databases op Mainframe computers. XLS SQLHost integreert de cliƫnt/server infrastructuur direct met Mainframe data. Hierdoor opereert het Mainframe als een data server in een brede omgeving met veel applicaties.

XLS SQLHost gebruik staat, sinds de introductie in de 90-er jaren, bekend als zeer betrouwbaar, snel, flexibel en veilig. Het is het een van de snelste en meest efficiƫnte oplossingen en kan onder meer gebruikt worden in Windows- en Webomgevingen. XLS SQLHost geeft toegang tot non-relationele en DB2 data zonder verlies van performance, control en veiligheid. Het past in alle gangbare HOST Security systems.

XLS SQLHost geeft toegang tot non-relationele en DB2 data zonder verlies van performance, control en veiligheid. Het past in alle gangbare HOST Security systems.

Enkele sleutel begrippen:

Uitstekende performance
Eenvoudig en snel configureren en installeren
Betrouwbaar en veilig
Eenvoudig ontwikkelen en toepassen van client software talen
Supports C-API; ODBC; OLEDB
Werkend op OS/390 en System Z

XLS SQLHost versies:

De meest actuele versie van XLS SQLHost is versie 5.0. Neem contact met ons op voor informatie over compatibiliteit in uw omgeving voor bijvoorbeeld z/OS, DB2 en CICS.

Ook voor nieuwe releases kunt u bij ons terecht. Op verzoek ontvangt u de technische specificaties en/of prijs. XLS Global verzorgt voor u de licentie, subscription, upgrades, support, trainingen en het onderhoud.

XLS SQLHost Product